Beftips

 • Je lippen
  Je lippen zijn de basis van veel sex plezier. Als je met je lippen de vagina omsluit zorg je voor een warme deken en met je lippen sabbel je aan het liefdes knobbeltje.

 • Je tong
  Je tong is het liefdes instrument voor genot, om je tong draait het, letterlijk en figuurlijk. Je tong penetreert haar als een pik en liefkoost haar als zoenen. Lik langs de kleine binnenste lipjes en laat je tong spelen met de clitoris.

 • Je handen
  Streel je haar borsten buik en de venusheuvel, je houdt de lipjes zacht van elkaar zodat je tong zijn werk kan doen, een of meer vingers kun je naar binnen laten glijden, zachtjes of wild penetrerend, je merkt het direct aan de bewegingen van je partner.

 • Je ademhaling
  Als je aan het likken bent, vergeet dan in ieder geval één ding niet: adem halen! Het klinkt misschien vreemd, maar sommige befbeurten zijn zo lekker dat je het liefst geen adem zou halen. Probeer door je neus te ademen om de zuurstofstand op peil te houden. Als je snipverkouden bent is dit niet zo'n goed idee, dus neem af en toe dan even een kleine pauze, door bijvoorbeeld een rustige kusje op haar venusheuvel of buik te geven of even haar schaamlipjes te zoenen.

 • Je tempo
  Het tempo heeft grote invloed op het karakter van het beffen. Hoe rustiger je likt, hoe romantischer, hoe sneller hoe meer passie. Variatie in tempo houdt het gevoel levend, goede lovers wisselen dan ook fijn maar doeltreffend regelmatig van tempo. Start rustig en voer het tempo tijdens het beffen langzaam op. Wees niet bang om een likbeurt af en toe ook gewoon rustig te houden. Afwisseling houdt het spannend!

 • Zuigen
  Soms is het zuigen wel nuttig om extra bloed in de clitoris te laten stromen maar te hard en te lang zuigen is niet fijn.

 • Je ogen
  Doe je je ogen dicht of houd je ze open? Waar moet ik naar kijken , Tja, die vragen kun je alleen zelf beantwoorden. Als je begint met beffen, is het handig om je ogen even open te houden. Het is vervelend als je tong in het verkeerd gaatje terecht komt. Als je eenmaal aan het likken bent, kun je je ogen dichtdoen om volop te genieten van dit gevoel. Door je ogen af en toe even open te doen kun je zien hoe je partner geniet van de lik beurt. Oog contact tijdens de daad kan ook zeer prikkelend zijn.

 • Je hoofd
  De bewegingen van je hoofd zijn de subtiele aspecten van het likken. De beginners hebben hun handen vol aan de bewegingen van je lippen en de tong, maar wie vaker likt beweegt ook het hoofd. De beweging van je hoofd is afhankelijk van de stemming.

 • Het hoogtepunt
  Aan alles komt een eind, de beste manier om te stoppen is dan ook door haar een orgasme te bezorgen, en dan ..wat vind ze fijn snel of gevoelig en langzaam, wel met vingers in haar of toch niet, de ervaring leert het je, maar je kunt er natuurlijk ook over praten.

 • De gelukkige
  Ben jij de gelukkige die verwend word, zorg dan dat je poesje lekker fris gewassen is en geniet van het spel, dwing je niet op en laat je partner maar begaan, geef subtiele seintjes van wat je wel en niet fijn vind. En lukt het een keer niet.. een nep orgasme kan je partner ook een tevreden gevoel geven.