Pijptips

 • Je lippen
  Je lippen zijn de basis van veel sex plezier. Pijpen doe je dan ook meer met je lippen dan met je mond. Het geile gevoel wordt grotendeels veroorzaakt door de warmte in je mond maar je lippen zorgen voor het puntje op de i. Als je lippen je lover raken, concentreer je dan op het gevoel in je lippen. Laat je lippen langzaam over zijn pik glijden en maak je mond een beetje smal, zodat hij het gevoel krijgt je te penetreren.

 • Je tong
  Je tong duw je zachtjes tegen zijn eikel en je streelt er als het ware mee, elke keer dat je zijn pik naar binnen laat glijden duw je er dan ook je tong tegen aan, het is de rode loper van je mond en door dat deze een beetje geribbeld is glijd zijn eikel er gevoelig over heen. Je kunt ook je tong heen en weer bewegen tegen zijn eikel, dit geeft hem een heerlijk gevoel. Al je met je tong over zijn ballen likt en over zijn pik en eikel kun je ook rekenen op positieve reacties.

 • Je handen
  Met je handen stuur je zijn pik in goede banen, je trekt voorzichtig zijn voorhuid naar achteren en masseert zijn ballen. Een combinatie van trekken aan zijn pik zijn ballen masseren en je hoofd op en neer bewegen over zijn eikel is altijd sensationeel en zal meestal leiden tot een snelle zaad lozing.

 • Je ademhaling
  Als je aan het pijpen bent, vergeet dan in ieder geval één ding niet: adem halen! Het klinkt misschien vreemd, maar sommige pijpbeurten zijn zo lekker dat je het liefst geen adem zou halen. Probeer door je neus te ademen om de zuurstofstand op peil te houden. Als je snipverkouden bent is dit niet zo'n goed idee, dus neem af en toe dan even een kleine pauze, door bijvoorbeeld een rustige kusje op zijn eikel te geven of om even zijn ballen te likken.

 • Je tempo
  Het tempo heeft grote invloed op het karakter van het pijpen. Hoe rustiger je pijpt, hoe romantischer, hoe sneller hoe meer passie. Variatie in tempo houdt het gevoel levend, goede lovers wisselen dan ook fijn maar doeltreffend regelmatig van tempo. Start rustig en voer het tempo tijdens het pijpen langzaam op. Wees niet bang om een pijpbeurt af en toe ook gewoon rustig te houden. Afwisseling houdt het spannend! Als het hoogte punt berijkt wordt wat dan moet je sneller of juist langzamer gaan, dit is iets wat je moet aanvoelen of van te voren overleggen.

 • Zuigen
  Het pijpen ook wel afzuigen genoemd is eigenlijk een verkeerd begrip. Het gevoel komt niet van het zuigen, maar van de bewegingen en de warmte van je mond lippen en tong. Soms is het zuigen wel nuttig om extra bloed in de eikel te laten stromen maar te hard en te lang zuigen is niet fijn Sperma zuigen kan eigenlijk ook niet, het komt van zelf of het komt niet, maar zuigen help echt niet.

 • Je ogen
  Doe je je ogen dicht of houd je ze open? Waar moet ik naar kijken en zie ik er uit als of ik een banaan eet als ik aan het pijpen ben? Tja, die vragen kun je alleen zelf beantwoorden. Als je begint met pijpen, is het handig om je ogen even open te houden. Het is vervelend als zijn pik in je neus terecht komt. Als je eenmaal aan het pijpen bent, kun je je ogen dichtdoen om volop te genieten van dit gevoel. Door je ogen af en toe even open te doen kun je zien hoe je partner geniet van de pijp beurt. Oog contact tijdens de daad kan ook zeer prikkelend zijn.

 • Je hoofd
  De bewegingen van je hoofd zijn de subtiele aspecten van het pijpen. De beginners Hebben hun handen vol aan de bewegingen van je lippen en de tong, maar wie vaker pijpt beweegt ook het hoofd. De beweging van je hoofd is afhankelijk van de stemming.

 • Het hoogtepunt
  Aan alles komt een eind, de beste manier om te stoppen is dan ook door hem een orgasme te bezorgen, en dan wat te doen, slikken of niet. Dat moet je zelf uitmaken, sommige mensen vinden het lekker en anderen vinden het vreselijk. Vind je het niet lekker om sperma in je mond te krijgen, spreek dan van te voren een teken af, zodat je voor het hoogte punt je mond er van af kunt halen en even verder gaat met je handen. En komt er dan toch wat in je mond, ga dan niet staan spugen en klagen want dan is het moment volledig naar de maan, een man vind het absoluut niet grappig om aan zijn partner te zien dat zijn sappen vreselijk smaken.

 • De gelukkige
  Ben jij de gelukkige die verwend word, zorg dan dat je pik lekker fris gewassen is en geniet van het spel, dwing je niet op en laat je partner maar begaan, geef subtiele seintjes van wat je wel en niet fijn vind, en als je partner je sperma niet in de mond wil, geef dan op tijd een seintje.